Adresa

Andrije Hebranga 9, Zadar

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak

08.00 - 16.00 h

Odradili su super posao u izrazito kratkom vremenskom roku (čitajte: 24 h), bili izrazito susretljivi i objasnili mi sve što sam trebala znati prilikom ostavljanja laptopa u njihovim rukama.

Mia Mrkić

Pohvale momcima, jako ste ljubazni i susretljivi. Sve što je bilo potrebno riješeno u kratkom vremenskom roku. Sve preporuke!!!

Lucijana Marić

Profesionalni i brzi. Unutar 2 h dijagnoza problema i opcije rješavanja. Za 24 sata popravljen laptop. Dostupni za sva pitanja. Preporučujem svima za efikasnu i brzu uslugu.

O Yelou Jelena

U manje od 24 h svi kvarovi otklonjeni. Ljubaznost, profesionalnost i komunikativnost na vrhunskoj razini. Sve pohvale i velika preporuka.

Franee Beram

O nama

Primarne djelatnosti naše tvrtke su servis i prodaja računala i laptopa te podrška poslovnim klijentima. U svom prodajnom programu zastupamo najpoznatije svjetske proizvođače računalne i programske opreme, pružamo uslugu brze isporuke te kvalitetnu tehničku podršku i nakon isteka jamstva. Naši poslovni korisnici su male i srednje velike tvrtke bez vlastitih IT odjela koje se u potpunosti oslanjaju na naše znanje i usluge za nesmetano obavljanje svojih poslovnih procesa.